A játékosok az indulás óta a legtöbb ölést a Vandallal követték el a VALORANTban.

A VALORANT ebben az évben rohamosan vette át az irányítást, amikor is több ezer új játékos ugrott be a játékba. A hasonlóságok más játékokkal, mint például a CS:GO és az Overwatch megkönnyítették a játékosok alkalmazkodását.

A Riot tehát rá is vetette magát a statisztikákra és megosztotta velünk, melyik három fegyver volt a legvégzetesebb és legkedveltebb is egyben.

Nem árulunk el nagy titkot azzal, hogy amint kiderült, bizony a Vandal volt a legnagyobb hunyó a játékban, „vele” ölték meg a legtöbb enemyt. A Phantom és a Spectre szorosan a nyomában menetel. Rengeteg rajongó élvezi az első  helyezett nagy sebzését, gyakorlatilag egy ügyes fejlövés és viszontlátásra.

 

Tény viszont, hogy kissé nehéz kezelni ezt a rosszfiút. Nagyjából vele egy szinten van a károkozás szempontjából, de sokkal könnyebben használható a második helyezett Phantom. Mindkettő egyaránt remek választás lehet a meccsek során, akár felváltva is. Könnyen variálható annak alapján, hogy éppen melyik mapot kaptuk éppen.

A harmadik helyezett Spectre egy silenced SMG, amely képes közelről hatalmas károkat okozni. Tökéletes választás azoknak, akik a közelharcot kedvelik.

A Riot folyamatosan felülvizsgálja a fegyvereket és az igényeket, hogy azok (többnyire) kiegyensúlyozottak és ezáltal jól használhatóak legyenek.

Neked melyik lett a kedvenc fegyvered VALORANTban? 

×