2019. október 15-én a Riot Games bemutatta a közelgő League of Legends alapú, „Project L” kódnevű harci játék első felvételét. A játékot az Evo társalapítója, Tom Cannon segíti.

Milyen típusú játék a Project L?

Úgy tűnik, hogy az L projekt egy 2.5D-s harci játék, hasonló a Street Fighter V-höz. A 2.5D gamek teljes 3D-s grafikával rendelkeznek, de a harcosok mintha 2D-sek lennének.

Milyen lesz a Project L játékmenete?

A játék tartalmaz egy szokásos 90 másodperces időzítőt. Ezenkívül a játék nyomon követi a kombókat, jelezve, hogy hány találat kapcsolódik az ellenfélhez. A karakterspecifikus mérők az EX-támadások és a super lehetőségét is jelzik.

Ezenkívül, bár a Riot nem erősítette meg, hogy a játék GGPO netkódot használ, az a tény, hogy nyílt forráskódúvá tették, valószínűsíti. Tony Cannon, Tom bátyja, úgy tervezte a GGPO-t, hogy segítsen egy látszólag késés nélküli online élmény létrehozásában, ésszerű lenne, ha a Project L kihasználná ezt.

 

Milyen League of Legends bajnokok szerepelnek majd az L projektben?

A szemfülesek néhány bajnokot fedeztek fel eddig: Ahri, Darius, Katarina és Jinx.

Az a legjobb, hogy több különböző típusú képesség létezik, ami számos különböző stílust eredményezhet majd. Míg egy olyan bajnok, mint Darius, a fejszéjét használja a harcban, Ahri elsősorban távolsági harcos lehet.

Mikor jelenik meg a Project L?

Cannon elmondta, hogy a csapatnak még hosszú utat kell megtennie, de nagyon keményen dolgoznak a projekten. Valójában a játék bemutatása után közzétett tweetben a fejlesztő azt mondta, hogy még messze áll a kiadástól.Ez volt az egyetlen információ, amely több mint egy évig rendelkezésünkre állt.

Végül a Riot Games 2020. december 21-én bejelentett egy új védjegyet egy logóhoz, amelyen egy nagy L betű látható, rajta pedig egy villám. Ez valamilyen módon talán összefüggésbe hozható a játékkal.

Már tűkön ülve várjuk, hogy mi lesz a gyümölcse ennek a nehéz és hosszú munkafolyamatnak, de biztosak vagyunk benne, hogy valami igazán nagyszerű dolog lesz a végeredmény.

×