A csapatok már a következő évre készülnek, így be is indultak az átigazolási pletykák. Talán karrigaN lesz a megoldás a Faze gondjaira?

A Fazenek 2021-re mindenképp szüksége lesz egy új in-game leaderre, aki akár karrigaN is lehet. Ezt coldzera egy podcastben erősítette meg, aki arról beszélt, hogy egy új vezető, valamint pszichológus is csatlakozni fog a csapathoz.

„Nagyon fontos, hogy egy kapitányt igazoljunk. Ez engem is tehermentesít picit, és végre olyan poszton játszhatok megint, amit szeretek… Olofmeister már nem akar sokáig maradni, és már szívesen visszavonulna.”

2020-ban rengeteg változáson ment át a FaZe. Év elején Olof elhagyta a csapatot, akit Bymas, majd Kjaerbye váltott. Nem is olyan régen NiKo is távozott a keretből, így olofnak vissza kellett térnie.

Októberben YNk is távozott.

A brazil szerint a pszichológusra nagy szükség lesz, mert a csapaton belüli problémákat az ő segítségével könnyen meg lehetne oldani.

” Az ideális szerintem, ha van egy edző, egy elemző, 6 játékos és egy pszichológus.”

Egyelőre nem tűnik túl rózsásnak a helyzet a FaZe háza táján és mindenképp nagy változásokra lesz szükség, ha szeretnének megint a top csapatok között szerepelni. YNk helyett mindenképp szükség lesz egy új edzőre, és a FaZe terveiben szerepelhet karrigaN visszahozatala is.

Coldzera szerint gla1ve, kariggaN és FalleN a legjobb irányítók. gla1ve biztos nem hagyja el az Astralist, míg karrigaN nagy eséllyel lehet a befutó, miután FalleN egyre közelebb kerül a Liquidhez.

Szerinted megoldaná a FaZe problémáit KarrigaN érkezése?

×