Az új Operation Snowdown kihívás megköveteli a játékosoktól, hogy öt Diótörő szobrot semmisítsenek meg.

A Fortnite Snowdown hadművelet újabb kihívással folytatódik, amely megköveteli a játékosoktól, hogy öt Diótörő szobrot semmisítsenek meg.

Újabb ünnepi időszak, a Fortnite kihívások újabb listája, amelyek szuper jutalmakat kínálnak a rajongóknak. Gyakorlatilag minden nap valamilyen új módot találhatunk az ingyenes cikkek megszerzésére.

 

Jelen állás szerint, a térképen elszórt DIótörő szobrokat kell megtalálnunk és eltenni láb alól. Nem lesz túl nehéz dolgod, sőt, igen könnyű megtalálni őket.

Places like Lazy Lake, Retail Row, Pleasant Park, Holly Hedges, és Catty Corner például fixen telitalálat a szobrok tekintetében, csak úgy mint az Outpost is.

Minden helyszínen van legalább kettő vagy három, ezért összesen két helyet kell meglátogatnod a kihívás teljesítéséhez. A legjobb út valószínűleg a délkeleti Snowmando Outposton keresztül vezet.

Jutalomként a játékosok egy új Snowmando back blinget kapnak, amely tökéletesen illik ahhoz a Snowmando skinhez, amelyet az Operation Snowdown esemény végén oldunk fel.

Neked sikerült eddig minden kihívást teljesíteni?

×