Pilot twist: egyáltalán nem voltak különlegesek.

Idén augusztusban hallottunk először az Intel titokzatos új processzorairól, amit a Bosszúállókkal közösen promóztak. Ezek után hamar bemutatták az új processzoraikat, aminek igazából csak a borítása volt extravagáns, de a processzorok gyakorlatilag semmit nem változtak, még csak pár plusz megahertzet sem húztak rajtuk.

Viszont  legalább utólag hozzácsapták az amúgy elég közepesre sikeredett PC-s Bosszúállók portot, ám ennek ellenére sem örvendett nagy népszerűségnek az egyedi processzorcsalád. Nos, a rövid életút most a végéhez ért, ugyanis az Intel most hivatalosan is visszahívta a Bosszúálló processzorokat, így maximum a jelenleg raktáron lévő darabokat lehet majd megvásárolni, utánpótlás egészen biztosan nem érkezik.

Az informátorok szerint a hirtelen visszahívás mögött az Intel új generációs processzorai állnak, egész pontosan a 11. generációs Rocket Lake platform érkezéséről beszéltek, ami akár az év első felében megérkezhet a boltok polcaira. Az egyelőre még kérdéses, hogy ezzel együtt érkezik-e egy újabb Bosszúállók különkiadás. Az informátorok állítása szerint a Rocket Lake merőben új architektúrát vonultat fel, ami mind felépítésében, mind energiatakarékosságában új színt hozhat az asztali processzorok világába. Kíváncsian várjuk…

https://leet.hu/?s=glorious&post_type=product

×