Az iPhone használók sokáig élvezhetik a bizonyos modelleket, nem kell attól tartaniuk, hogy nem érkezik rá több frissítés.

 

A napokban az Apple megosztott velünk néhány igazán kecsegtető információt az iPhone modellekről: az elmúlt 4 év modelljeinek 81 százalékán már a néhány hónapja debütált iOS 14-es oprendszer fut, hibátlanul.

Az iOS 14 elég sok újítást hozott nekünk, többek között a kezdőképernyőn rögzíthető widgeteket – sokan úgy gondolják, ez rengeteg felhasználó kedvét hozta meg a frissítgetéshez.

Az említett 81% mindenképp egy nagyon szép eredmény, azt viszont nem tudni, hogy a fennmaradó készülékekkel mi a helyzet. Már nem kompatibilisek az eszközök az új updatekkel vagy csak szimplán nem szeretné a felhasználó az új felületet?

Összességében az Apple mobilokat használók 72%-a örömmel vette igénybe az újdonságot, 18 százalékuk továbbra is maradt az iOS 13-nál, míg a fennmaradó csekély társaság ennél is régebbi operációs rendszert használ.

A szeptemberi megjelenés nem hozott túl nagy számokat az iOS 14-nek, egészen októberig csupán 50 százalékos volt az adaptáció, ám az utóbbi két hónapban valamilyen okból ez a szám igen nagyot ugrott.

Te melyik operációs rendszert használod jelenleg a készülékeden? 

https://leet.hu/?s=glorious&post_type=product

×