Nem a cím nem elírás. Idén három csapatnyi Road To The Final játékost kapunk. A hírt a tegnap esti Freeze promócióval jelentette be az EA.

Megkapták az első fejlesztésüket a Road To The Final lapok. Ugye ezeknél a kártyáknál nem az egyén, hanem a csapat teljesítménye számít. Azok, akik a BL-ben harmadik helyen végeztek EL lapot kaptak a BL-es helyett, így Rashfordnak továbbra is lesz lehetősége fejlődni. A Freeze és Icon Swap mellett viszont bejelentették, hogy hamarosan érkezik a Road to The Final kártyák harmadik csapata.

Ez azért fura, mert november elején már megkaptuk az RTTF lapokat, és egyfajta szerencsejátékot űztünk, hogy kitaláljuk, melyik fog fejlődni. Most úgy tűnik, hogy a csoportkörök után is kapunk egy adagot, ami kifejezetten a rájátszásra fókuszál. Valószínűleg egy masszív keretről beszélünk, és én mindenképp várok majd egy Neymar. A brazil az utolsó fordulóban ontotta a gólokat, és idén még nem kaptunk Neymar speciális kártyát. A Road To The Final harmadik csapatának megjelenéséről több információt nem kaptunk. Én vagy TOTY előtt, vagy a BL visszatérését megelőző héten számítanék rá. Az EA közleményét itt olvashatjátok.

Remélem azért hamarosan lerántja a leplet az EA erről is. Addig pedig jöhet az Icon Swap farmolás, Bolasie feladat, és a hangolódás a karácsonyra. Arra mindenképp figyeljetek, hogy a Swaps idén csak 18 kártyát ad, tehát a tavalyi 24 helyett csak 18-at tudtok elosztani.

Ti melyik játékost várjátok a harmadik csapatba?

 

×