Egy kedves felhasználó azt találta mondani, hogy a Cyberpunk 2077 nem lesz hosszú életű multi nélkül. Nem akárki reagált a beszólásra.

Ma végre megjelent a Cyberpunk 2077, így a játékosok elkezdhetnek játszani vele, és természetesen a neten is alkothatnak véleményt. Nemrég valaki betámadta a játékot, ám a The Witcher igencsak bevédte.

Azt mindenki tudja, hogy a Cyberpunk 2077 első körben egyjátékos címként jelent meg, ám a CD Projekt RED a jövőben szeretne egy multiplayer projektet is létrehozni a világon belül. Ahogy azt a CD Projekt RED vezérigazgatója, Adam Kaciński mondta, a multi nem csupán egy játékmódként jelenik majd meg, sokkal inkább egy különálló termékként kell felfogni. A Cyberpunk 2077 multi azonban még a jövő zenéje.

Volt valaki, aki viszont úgy gondolta, hogy a játék nem lesz hosszú életű, amennyiben a fejlesztők nem vezetik be a multiplayert.

„Tény: A játékotok kevesebb mint egy év múlva meghal, ha nem hozzátok be a multit” – írta valaki a Twitteren.

Erre a bejegyzésre pedig a hivatalos The Witcher Twitter oldalával reagált a CD Projekt RED. Csak annyit írtak: OK!

Ez egy igazán frappáns oltás mindazoknak, akik úgy gondolják, hogy egy igazán sikeres játék elengedhetetlen feltétele a multiplayer vonal. Erre az egyik legjobb bizonyíték a The Witcher sorozat, ami sosem rendelkezett multiplayer funkciókkal, mégis hosszú évekig volt a gamer világ nagy kedvence. Sőt, még most is az. Ezért is lett olyan felkapott a Cyberpunk 2077, mert a kiadóban már nagyon bíztak az emberek.

Persze nem csak a The Witcher volt az elmúlt évek során az a játék, mely bizonyította, hogy egy jó játékhoz nem kell mindenáron multiplayer. A God of War például így lett az év játéka 2018-ban, az idei közönségkedvenc pedig a Ghost of Tsushima. Utóbbinak közben persze lett multiplayer módja. Höhö…

Szerinted is kell a multi a Cyberpunk 2077-be, vagy jó úgy, ahogy van?

https://leet.hu/?s=Cyberpunk+2077+%28&post_type=product

https://www.facebook.com/groups/cyberpunkmagyarorszag

×