A Ghost of Tsushima elnyerte a Player’s Voice (Játékosok hangja) díjat a Game Awardson, legyőzve a The Last of Us 2-t. Egyetértesz vele?

Hamarosan a szakma eldönti, hogy mely játékok voltak a legjobbak 2020-ban, hiszen december 10-én megtartják az idei Game Awards gálát. Az idei díjkiosztón sok népszerű játék kap esélyt arra, hogy különleges díjat kapjon a különböző kategóriákban. Hogy idén mely játékokat jelölték, arról már írtunk egy összefoglalót. Nos, a sok-sok Game Awards kategórián kívül van egy olyan díj is, melynek győztesét a közönség szavazza meg.

A 2020-as Player’s Voice Award díját idén a nézők szavazatai alapján a Ghost of Tsushima nyerte.

Legalábbis erről számolt be nemrég Geoff Keighley a Twitteren. Ennek a díjnak a győztesét teljes egészében rajongói szavazás dönti el, ami azt jelenti, hogy Sucker Punch elismert szamuráj-akció játéka a közönség szerint a legjobb kiadás az idén.

 

A Tsushimát a szavazás során persze sokszor megszorongatta a The Last of Us 2, végül sikerült megszereznie a győzelmet. A Naughty Dog poszt-apokaliptikus kalandja mellett a Hades, a Spider-Man: Miles Morales és a  Doom Eternal is versenyben volt a kategóriában.

Ez persze csupán a játékosok értékelése, így nagyon kíváncsian várjuk, hogy az idei Game Awards díjkiosztón a szakma milyen díjat ítél oda a Ghost of Tsushimának. Ott a rajongói szavazatok kevésbé számítanak, inkább a kurátori testület döntése a mérvadó. A közönség szavazata csak 10 százalékot ér.

Szerintetek mi lesz az év játéka?

https://leet.hu/?s=Cyberpunk+2077+%28&post_type=product

https://www.facebook.com/groups/1737295806551859

×