A Halo Infinite megjelenésének csúszása talán már nem is meglepő azok számára, akik tudják, milyen volt az egész év. Ilyen ez a 2020.

2020-nak határozottan voltak mélypontjai szinte minden tekintetben. Igaz ez a játékmegjelenésekre is, hiszen a koronavírus-járvány miatt a fejlesztők home office munkát végeznek, így pedig igen nehéz befejezni egy-egy fejlesztést. A játékosok egyetlen reménye talán az lehetett, hogy az év végén megjönnek az új generációs konzolok, az Xbox Series X és a PS5, rengeteg új és várva várt címmel.

A Halo Infinite megjelenésére még 2021 végéig kell várni.

A rajongók egyébként igen erősen kritizálták a játék korábbi előzeteseit. Sokak szerint a cím egyáltalán nem néz ki következő generációs játéknak, inkább egy Xbox 360 címnek. Ezért aztán a 343 Industries úgy döntött, csúsztatja a játék megjelenését az élmény javítása érdekében. Az emberek persze azt gondolták, hogy a késés néhány hónap, legfeljebb fél év lesz. Nos, most már tudjuk, hogy az eredetileg tervezett kiadási dátumhoz képest a játék legalább egy évet csúszik.

A 343 Industries egy december 8-i blogbejegyzésében azt írta, hogy a Halo Infinite 2021 harmadik negyedévében érkezik, egy évvel az eredeti megjelenési dátum után.

Jó hír viszont, hogy a játékról és annak készítéséről rengeteg infót osztottak meg a bejegyzésben, így aki különösen érdeklődik a játék iránt, annak érdemes belekukkantani.

„Az a 343 Industries csapata mély felelősséget érez a Halo iránt. Ezt a játékot nem magunknak, hanem nektek készítjük. Mostantól többet fogunk megosztani arról, hogy mit csinálunk, és ami a legfontosabb, miért csináljuk” – mondta Joseph Staten kreatív igazgató. „Az egész csapat nevében köszönöm a türelmeteket. A jövő év végén, 2021 őszén érkezik a játék” – tette hozzá.

Az egész bejegyzés hangvétele olyan, hogy minden rendben van, több idő kell, de nagyon király játék lesz. Kíváncsian várjuk, hogy hogyan alakul az új Halo fejlesztése. Szerinted sikerül maradandót alkotniuk?

https://leet.hu/?s=arenaracer&post_type=product

 

https://www.facebook.com/groups/1737295806551859

×