Nemrég egy sokak számára ismerős hiba jelent meg ismét a Call of Duty: Warzone-ban. Egy falhiba megint tönkreteszi a játékot.

Az köztudott, hogy a Warzone terepén nagyon fontos a különböző helyek ismerete, a játéktudás, a megfelelő csapatmunka. Bár ennyi elég lenne a győzelemhez, és a játékosok életét nem nehezítenék meg a folyamatos játékhibák. Régen volt egy hiba, ami annyira bosszantó volt, hogy rengetegen panaszkodtak miatta. Sajnos most visszatért.

A korábbi wall glitch ismét felütötte fejét.

Még az első évadból lehet ismerős az a hiba, amit akár első ránézésre csalásnak is gondolhatnánk. A fal ugyanis míg az egyik oldalról valóban falnak tűnik, a másik oldalon nem létezik, sőt teljes mértékben átlőhető. Úgy tűnik, az Activision még mindig nem tudta teljesen megoldani.

A Redditen Irons21 és a csapattársa osztott meg videót a hibáról. Először úgy tűnik, mintha csalás áldozata lenne hősünk, ám a killcamból minden világos lesz. A hibát egyébként úgy lehet kihasználni, hogy az a videóban is látható autót kell a garázsba helyezni.

 

Ez azt is jelenti, hogy ha ilyet látunk, érdemes rögtön felrobbantani az autót, és azzal meg is van oldva a hiba. Ugyanakkor az óvatlan játékosok sokszor járhatnak rosszul emiatt. Az Activision egyelőre nem nyilatkozott a hibát illetően, de vélhetően amint tudomást szereznek róla, betervezik a javítást. Az jó is lesz, hiszen csak pár nap van addig, míg a Warzone integrálódik a Cold Warba. Addig pedig nem árt óvatosnak lenni.

Te találkoztál már a hibával?

 

https://www.facebook.com/groups/warzonehungary/

×