Joseph Deen vélhetően minden idők egyik legfiatalabb profi esportolójává vált, a Team33 hivatásos Fortnite játékosa lett.

Joseph Deen, vagy ismertebb nevén Gosu33 hat éves korában kezdett el foglalkozni a Fortnite világával. A Team33 csapata már ekkor felfigyelt a kissrác tehetségére, és lehetőséget adtak neki, hogy a csapat profi esportolóival gyakoroljon. Az elmúlt két évben olyannyira meggyőzte a csapat vezetőségét, hogy 8 évesen megkapta élete első profi szerződését.

A Team33 stílusosan 33 000 dollárért, vagyis 9,7 millió forintért igazolta le Gosu33-t.

„Mintha egy álom vált volna valóra. A többi csapat nem vett komolyan az életkorom miatt, de a Team33-tól megkaptam az esélyt. Mindennap együtt tanultam velük, nem is lehetnék boldogabb, hogy mindezek után most le is igazoltak.” – áradozott a világ egyik legfiatalabb profi esportolója.

A Team33 elnöke szerint Gosu elkötelezettsége miatt döntöttek az igazolás mellett. Szinte hiányzás nélkül, mindennap gyakorol, ami most végre kifizetődött az új szerződés formájában. Pár napja ugyan lemondták a Fortnite VB-t, így a következő nagy megmérettetés alatt még bőven van ideje tovább fejlődni. Reméljük nem lesz túl korai ez a hatalmas lépés a karrierjében, sok sikert Gosu33!

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×