A YouTuber, Duren a World of Warcraft grafikáival teremti újra a Cyberpunk 2077 egyik legemlékezetesebb előzetesét.

 

A Cyberpunk 2077 és a World of Warcraft két olyan játék, amelyek nagyjából ég és föld. Az előbbi inkább fegyverekről és bűnözésről, bandákról szól, míg a WoW egy sokkal „varázslatosabb” világot vetít elénk, koboldokkal és mindenféle ehhez hasonló szerzeménnyel vegyítve.

Sosem gondoltuk volna, hogy ebből a két mesterműből valami ennyire jó dolog sülhet ki, de ezt a videót elnézve majdhogynem azt kívánjuk bárcsak a Cyberpunk 2077 is ilyen környezetben lenne.

Ha figyelemmel kisérted a Cyberpunk 2077-re fájdalmasan hosszú fejlesztési munkálatait, valószínűleg felismered a fent beágyazott trailert.

Ez volt a CD Projekt Red bemutatója, amely 2018-ban debütált, de ebben az esetben egyenesen a World of Warcraftból másolt karaktermodelleket és környezeteket használ.

Az eredmény fenomenális. Duren erősen támaszkodik a WoW sci-fi elemeire, például Mechagon gnóm városára, de imádjuk, hogy ezek az elemek mennyire hangulatossá teszik az egészet.

Emlékeztet a Shadowrun játékokra, amelyek ötvözik a fantáziát és a sci-fi-t is, de ezek a játékok soha nem kaptak ilyen stílusos és klassz trailert.

Nektek hogy tetszik a videó és a hangulata?

https://leet.hu/?s=Cyberpunk+2077+%28&post_type=product

 

https://www.facebook.com/groups/cyberpunkmagyarorszag

×