Mintha a Juggernauts nem lenne elég nagy gond a Warzone-ban, egy nevetséges új hiba még több előnyt ad neki, ami miatt értelmetlenné válhat az egész meccs.

Nem titok, hogy a Juggernaut egy régóta fennálló vitatéma a Warzone közösségben. Van, aki kiválóan el van vele és nem zavarja, mások szerint viszont ki kéne venni a játékból. Miközben a múltkor adtunk néhány hasznos tippet, hogy hogyan érdemes elbánni vele, lehet, hogy most ezek sem érnek semmit. Mivel most még inkább OP lett a killstreak.

Egy hiba miatt még erősebb lett a Juggernaut Verdanskban. De jó!

Egy véletlenszerű esemény a játék során ugyanis új lehetőséget nyitott meg a Juggernaut használók számára. Néha ugye hihetetlen akciók indulnak a Buy Stationnél, vagyis minden olcsóbb lesz, illetve egy tétel ingyen is van. A páncélruhában harcoló játékosok ilyenkor egy hiba miatt végtelen mennyiséget tudnak venni az egyik fontos itemből.

Erre egy Reddit felhasználó mutatott példát. TarleenG számtalan self-revive kitet tudott venni. Bár egyszerre csak egy használható belőle, nyilvánvalóan tisztességtelen előnyhöz juttathat egy csapatot. A harcok során elég a Juggernaut segítségével bevédeni a Buy Stationt, és mindig vissza lehet menni végtelen ingyenes self-revive kitért.

During fire sale as jug you can buy unlimited self revives from CODWarzone

 

Ami kicsit vigaszt nyújt a játékosoknak, hogy az ilyen Buy Station esemény viszonylag ritka, ráadásul Juggernaut páncélt szerezni sem olyan egyszerű. Ettől függetlenül ez egy hiba, amit egyes csapatok tisztességtelen előnyhöz használhatnak fel.

A fejlesztők egyelőre nem reagáltak a dologra, ám biztosak vagyunk benne, hogy amint a tudomásukra jut, javítani fogják. Lehetséges, hogy amikor a Warzone és a Cold War egyesül december 10-én, már nem lesz ebből probléma.

https://www.facebook.com/groups/warzonehungary/

https://leet.hu/?s=glorious&post_type=product

×