Nagyon úgy tűnik, hogy tényleg emlékezetes Fortnite eseményt dobott össze az Epic Games. December első napján megérkezik Galactus és végre felforgat mindent a Battle Royale szigeten.

Nagyon úgy tűnik, hogy tényleg emlékezetes Fortnite eseményt dobott össze az Epic Games. December első napján megérkezik Galactus és végre felforgat mindent a Battle Royale szigeten. A mi feladatunk pedig azt lesz, hogy megállítsuk a galaktikus entitást.

Tony Stark már egy ideje bütyköli a Fortnite ikonikus Battle Busait. Egészen a legutóbbi hivatalos posztig azt hittük, hogy csak optikai tuningot dobott rájuk, elvégre mégis tematikusabb így a látvány. Ám a hangulaton kívül úgy fest, hogy sokkal többre lehet számítani. Az Epic Games most ugyanis arra kíváncsi, hogy a célzás és az építés mellett mennyire megy jól nekünk a buszvezetés.

 

A keddi esemény új promóciós képén jól látszik, hogy több busz is a levegőbe fog emelkedni, ráadásul egy meglehetősen harcias formában. A szöveg pedig úgy szól a képhez:

„Tudod, hogyan kell Battle Bust vezetni…ugye?”

Ez alapján arra kell készülni, hogy december elsején a játék története során először, buszokkal is harcolhatunk majd a Fortnite világ védése során. Már alig várjuk!

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×