A kaliforniai férfi úgy gondolja, 25 milliós kárt okozott neki a Twitch a le nem tiltott, szerinte túlságosan szexuális tartalmakkal.

Még június végén írtunk róla, hogy egy Egyesült Államokban élő, nyíltan szexfüggő férfi beperelte a Twitch platformot, mivel szerinte túl sok az olyan szexuális tartalom, ami rontja az állapotát. A női streamereket követi és sajnos nem egy esetben tapasztalt szexuális tartalmat, ami miatt kártérítést követelt. Gondolom sokan kíváncsiak azóta is, hogy mi lett a per végkimenetele.

A bíróság nem adott igazat a felperesnek.

A vádirat szerint Erik Estavillo, aki a pert indította, a teljesség igénye nélkül szexfüggő, depressziós és pánikbeteg, szóval erősen függ az állapota az interneten található szórakoztató tartalmaktól. Estavillo nem csak 25 millió dollár kártérítést követelt, a Twitch-től azt akarta, hogy bannolják le az összes megnevezett streamert, ide értve többek között Pokimane, STPeach, Pink Sparkles és Alinity nevét is.

Most kiderül: a bíró visszautasította Estavillo Twitch elleni keresetét.

 

„A felperes panasza nem foglal magában semmilyen, a kaliforniai törvények által azonosítható törvénysértést” – áll az ítéletben. ”A felperes által benyújtott dokumentumok szintén nem támasztják alá a követeléseket.„

A bíró tehát elfogadta a Twitch ügyvédeinek indítványát az ügy elutasítására. Ráadásul fellebbezésnek sincs helye. Az ügy tehát lezárva.

A férfi korábban bekóstolta már a Sony-t, Microsoftot, Nintendót és a Blizzardot is. Eddig az összes pert elvesztette.

A borítókép illusztráció.

 

https://www.facebook.com/groups/1737295806551859

×