Egy kaliforniai férfi úgy gondolja, 25 milliós kárt okozott neki a Twitch a le nem tiltott, szerinte túlságosan szexuális tartalmakkal.

56 oldalas keresetet nyújtott be az a kaliforniai férfi, aki szexfüggőségre hivatkozva most 25 milliós kártérítést vár a Twitch-től. A dokumentum több női streamert is megnevez, sőt többükről hiányos öltözetű képek is szerepelnek.

A vádirat szerint Erik Estavillo, aki a pert indította, a teljesség igénye nélkül szexfüggő, depressziós és pánikbeteg, szóval erősen függ az állapota az interneten található szórakoztató tartalmaktól.

Alinity rengetegszer került már bajba a tartalma miatt.

A dokumentum megemlíti, hogy a felperes egészen pontosan 786 női streamert követ, míg férfiak közül egyet sem. Még ennek fényében is az szerepel a papírokon, hogy a Twitch algoritmusa tehet róla, hogy nem talál más tartalmat.

A folytatásban a Twitch felületét egy kaszinóhoz hasonlítja, amely hasznot húz a beteg emberekből. A feliratkozás és donate lehetőséget hozza fel példának, mely azonnal jutalmat ígér a nézőnek.

Estavillo nem csak pénzt vár, a Twitch-től azt akarja, hogy bannolják le az összes megnevezett streamert, ide értve többek között Pokimane, STPeach, Pink Sparkles és Alinity nevét is.

Ezen felül persze számít a 25 milliós kártérítésre is, melyet a hozzá hasonló szegény szerencsétlenül járt Twitch Prime Turbo előfizetők között osztana szét.

A férfi korábban bekóstolta már a Sony-t, Microsoftot, Nintendót és a Blizzardot is. Eddig az összes pert elvesztette.

Szerintetek komolyan lehet venni egy ehhez hasonló pert, vagy magából csinál bohócot a férfi?

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

A termékhez nem tartozik leírás.

3 990 Ft

Kosárba

A termékhez nem tartozik rövid leírás.

Bár nem egy hosszú videó, de kiválóan jellemzi a videojáték-karakterek mozgását. A paródia igen népszerű lett a Twitteren.

Gyászol a filmes és a videojátékos világ. Elhunyt az egyik legkiemelkedőbb zeneszerző, az olasz Ennio Morricone. Több nagy sikerű videojátékba is készített zenét.

Ben Yedder twitteren reagált az új TOTSSF lapjára, ez alapján pedig biztosra vehetjük, hogy pontosan tudja, mennyire nem szeretik a játékosok a FUT lapjait.

×