Egy kaliforniai férfi úgy gondolja, 25 milliós kárt okozott neki a Twitch a le nem tiltott, szerinte túlságosan szexuális tartalmakkal.

56 oldalas keresetet nyújtott be az a kaliforniai férfi, aki szexfüggőségre hivatkozva most 25 milliós kártérítést vár a Twitch-től. A dokumentum több női streamert is megnevez, sőt többükről hiányos öltözetű képek is szerepelnek.

A vádirat szerint Erik Estavillo, aki a pert indította, a teljesség igénye nélkül szexfüggő, depressziós és pánikbeteg, szóval erősen függ az állapota az interneten található szórakoztató tartalmaktól.

Alinity rengetegszer került már bajba a tartalma miatt.

A dokumentum megemlíti, hogy a felperes egészen pontosan 786 női streamert követ, míg férfiak közül egyet sem. Még ennek fényében is az szerepel a papírokon, hogy a Twitch algoritmusa tehet róla, hogy nem talál más tartalmat.

A folytatásban a Twitch felületét egy kaszinóhoz hasonlítja, amely hasznot húz a beteg emberekből. A feliratkozás és donate lehetőséget hozza fel példának, mely azonnal jutalmat ígér a nézőnek.

Estavillo nem csak pénzt vár, a Twitch-től azt akarja, hogy bannolják le az összes megnevezett streamert, ide értve többek között Pokimane, STPeach, Pink Sparkles és Alinity nevét is.

Ezen felül persze számít a 25 milliós kártérítésre is, melyet a hozzá hasonló szegény szerencsétlenül járt Twitch Prime Turbo előfizetők között osztana szét.

A férfi korábban bekóstolta már a Sony-t, Microsoftot, Nintendót és a Blizzardot is. Eddig az összes pert elvesztette.

Szerintetek komolyan lehet venni egy ehhez hasonló pert, vagy magából csinál bohócot a férfi?

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×