A Pre-Seasonben az a jó, hogy mindig érdekes dolgokra bukkanunk. Most például az URF élményt ültethetjük át, legalábbis aktív tárgyak tekintetében.

A 11. szezonban teljesen átalakították a tárgyrendszert. Új képek, új képességek, új bolt. Természetesen az átállás nem ment zökkenőmentesen és azért ráfér még bőven a finomhangolás a játékra. A legutóbbi Hotfix egy elég érdekes exploitot hozott be. A sheen ugyanis teljesen megkeveri az aktív tárgyakat, és egy pillanatra URF-ban érezhetjük magunkat.

A következő lépések alkalmazása bant von maga után, így senkinek, de senkinek nem ajánljuk, hogy a játékban használja.

Az exploitot a sheen, valamint bármilyen aktív tárgy megcserélése idézi elő. Amint használjuk a tárgyat, és megcseréljük a sheennel, az aktív tárgy töltési ideje 2,5 másodpercre ugrik. Ez egy elég masszív előnyt jelent, ugyanis folyamatosan tudunk pajzsot, vagy csak szimplán sebzést kiosztani.

 

A videón jól látható az exploit használat közben. De ha nem lehet használni, akkor minek mutatjuk meg? Mert egyik játékban se szeretjük a csalókat. Ha esetleg a ti meccseteken bukkan elő egy hasonló exploitot kihasználó személy, akkor azonnal reportoljátok, mert valószínűleg tudja, hogy mit csinál.

A hasonló hibák kihasználásáért bannal jutalmazza a Riot Games a felhasználót, így még viccelődni se éri meg vele. Valószínűleg hamarosan erre is érkezik a hotfix, mint ahogy sok minden másra is. Az előszezon alatt valószínűleg még rengeteg apró módosítás érkezik, szóval ne lepődjetek meg, ha előbukkannak hasonló esetek.

Ti találkoztatok hasonló exploittal a játék során?

https://leet.hu/?s=geforce&post_type=product

https://www.facebook.com/groups/lolhungary/

×