A közelgő Nuketown ’84 megjelenésére hangolódva, a Treyarch egy kis meglepetéssel készült a Black Ops Cold War játékosainak.

Ahogy már megírtuk, december 10-én végre elindul a Black Ops Cold War Season 1. Az első szezon körüli felhajtás árnyékában sem szabad elfelejteni, egy másik fontos megjelenés is vár még a CoD játékosokra. Ez pedig a november 24-én élesedő Nuketown ’84 map, amire a Treyarch is igyekszik felhívni a játékosok figyelmét.

Ennek érdekében egy ingyenes Nuketown Weapon Bundle-t is bedobnak a játékosoknak, hogy még inkább megágyazzanak az új pályának.

Ahogy a képen is látszik, ingyenes Bundle létére alaposan megpakolták nekünk a fejlesztők. Található benne egy exkluzív Hauer 77 shotgun variáns, 6 Weapon Charm, egy „Test Subjects” sticker, továbbá egy „Nuketown Legend” emblem és egy „Omnibus” card is. A közelharcra tervezett shotgun a hivatalos leírás szerint 6 töltényes bővített tárral, Commando Assembly stockkal és Milstop Reflex optikával érkezik.

Megszerezni pedig szó szerint szuperkönnyű

Nem kell más tennünk, mint november 20. és december 3. között bejelentkeznünk a játékba, és máris az ölünkbe hullik a Bundle.

https://twitter.com/CallofDuty/status/1329484596552085514

 

Ráadául a Treyarch nem csak a meglévő játékosokra gondol, minden december 4. előtt befutó Black Ops Cold War vásárlás mellé ajándékba adja ezt a Bundle-t.

Nektek bejön az ingyenes Nuketown Weapon Bundle?

https://www.facebook.com/groups/blackopscoldwarhungary

 

×