Bár a Call of Duty: Black Ops Cold War első évada csak december 10-én indul, egy-egy kozmetikai elem már most szivárogni látszik.

Noha a Black Ops Cold War még csak pár napja jelent meg, máris az első nagy frissítés előtt állunk. Ahogy azt a fejlesztők nemrég bejelentették, december 10-én érkezik is az első évad, ami több tartalomfrissítést hoz el. Erről mi írtunk tegnap, ám részletek eddig nem derültek ki. A legfontosabb újdonságok leleplezése után, most elkezdtek szivárogni a kisebb tartalmak is, konkrétabban a kozmetikai elemek.

A következő skinekre és egyéb elemekre valószínűleg a Season 1 során számíthatunk.

Mit is találtak az adatbányászok?

Kezdjük talán azzal, hogy még az első évad megjelenése előtt, november 24-én érkezik a Nuketown ’84 nevű pálya, melyet gondolom oly sokan várnak már. Az adatbányász TailsDoll711 nemrég arról tett közzé bejegyzést, hogy a map mellé néhány egyedi skin is jár majd. Úgy tűnik, hogy egy Blueprint, egy új fegyver valamilyen módon a pályához tartozik. Látszólag ez egy Hauer 77 változat, amit a Nuketown megjelenésekor lehet feloldani.

A szivárgások egyúttal felfedték a Modern Warfare óráinak visszatérését is. Úgy tűnik, hogy ezek a kiegészítők a Cold War-ból sem hiányoznak majd.

Szintén friss szivárgások szerint Russell Adler szintén új skint kap az első évad megjelenésekor. Néhány különböző színű kabát és sapka hamarosan tehát felrakható lesz az operátorra. Na meg persze érkeznek fegyver charmok is.

Egyelőre azonban nem lehet tudni, hogy hogyan tudjuk majd feloldani ezeket a tartalmakat. A legvalószínűbb, hogy ezek már a induló Battle Pass szintjeinek jutalmai lesznek.

A helyzet az, hogy a következő hetekben még több ilyen szivárgásra lehet felkészülni, ahogy közeledik az új évad indulása. December 10!

Ezt láttad már?

Nuketown, Warzone content, Ütemterv – Mikor jön a Cold War első évada?

 

https://www.facebook.com/groups/blackopscoldwarhungary

×