Bár már így rengeteg minden van a Cold War-ban, az első évad megjelenésével egy rakás újdonsággal készülnek a fejlesztők.

Miközben a játékosok már javában pörgetik a Call of Duty: Black OPs Cold War-t, nem szabad elfelejtenünk, hogy a Treyarch ígérete szerint decemberben elindul a játék első évada, mely rengeteg tartalomfrissítéssel jár. Többek között azért is érdekes a dátum, mert akkor egyesül a Cold War és a Warzone Battle Royale.

December 10-én érkezik a Cold War 1. évada.

 

A Black Ops Cold War a világon mindenhol december 10-én indul, és valószínűleg egy hatalmas méretű és tartalmas frissítés lesz. Ezek közt lesz egy régóta várt map, friss fegyverek és persze minden szépen megjelenik a Warzone-ban is. Nézzük, mit is tudunk eddig!

Nuketown ’84

Ahogyan a fenti képen is látható, a Nuketown ingyenes tartalomfrissítésként érkezik, további jó hír pedig, hogy még az első évad indulása előtt. Ez azt jelenti, hogy már november 24-én pörgethetjük a multiban a klasszikus map új változatát. Egyelőre viszont ez az egyetlen új tartalom, ami november 24-ére ígértek.

További újdonságok

December 10-én tehát bele kóstolni az ütemterven látható finomságokba. A multiplayerben megérkeznek a 6v6 mapok és játékmódok, lesz egy új Fireteam pálya, sőt megjön a 2v2 Gunfight mód, ami először a Modern Warfare-ben jelent meg. Mivel elég nagy sikert aratott, hát ide is behozzák. Egyelőre viszont nem lehet tudni, hogy mely mapokon lesz elérhető.

Mivel a zombimód is fontos része a Cold War-nak, a Treyarch persze erre is gondol. Egyelőre csupán viszont annyit közöltek, hogy egy új zombis játékmódot vezetnek be. Kicsit még várnunk kell a részletekre. Azt viszont tudjuk, hogy rengeteg új challenge is érkezik, konkrétan 20 a multihoz és 20 a zombihoz. Ehhez persze párosul a Prestige rankrendszer, a fejlődéssel pedig jutalmak érhetők el.

BOCW x Warzone integráció

Természetesen rengeteg mindenkit izgat, hogy most akkor hogy is lesz ez az integráció. Amit tudni lehet, hogy az 1. évad megjelenése után alapvetően kétféle változásra lehet számítani a Battle Royale játékban. Az egyik a fegyverek megjelenését, a másik pedig az előrehaladást érinti.

Fegyverintegráció

December 10-től minden fegyver, amely a BOCW-ban megjelent az induláskor, vagy az 1. évadban, elérhetővé válik a Warzone-ban. A játékosok választhatnak a BOCW és a Modern Warfare loadoutjai közül, vagyis lényegében megduplázzák a BR fegyverarzenálját egyetlen frissítésben.

Haladás

A Season 1 egyesíti a Cold War, a Warzone és a Modern Warfare fejlődési rendszerét egyetlen rendszerbe. Ez azt jelenti, hogy mindhárom játék szinkronba kerül. Ha ez egyikben fejlődünk és haladunk, annak eredménye mindhárom játékban meglátszik majd.

A Cold War játékosok ebből nem sokat vesznek majd észre, de a Modern Warfare és Warzone játékosok haladása újraindul, hogy igazodjon a Cold War-hoz. Ne aggódj, minden, amit már feloldottál vagy megszereztél, megmarad. Ez lesz tehát a Warzone következő fejezete, mellyel talán új történeteket is kapunk.

Te mit vársz még a Cold War-tól?

https://www.facebook.com/groups/blackopscoldwarhungary

×