Ígéretes játékkal rukkol elő az IO Interactive.

Az IO Interactive nevét még a 2000-es években, a Hitmannek köszönhetően zártuk a szívünkbe, azóta pedig számos új játékkal állt elő a cég, ám csak ritkán tértek el a Hitman szériától. Épp ezért nagy újdonság, hogy a tegnapi titokzatos bejelentésben egy új James Bond játékot lepleztek le, aminek a trailere már meg is érkezett.

 

A trailer egyszerűen zseniálisra sikeredett. Mind beleborzongtunk, amikor a vonósok elkezdték húzni a jól ismert dallamokat, ezzel egy csapásra elfogott a James Bond hangulat. Persze túl sokat azért nem mutatott meg a trailer, de az biztos, hogy a 47-es ügynök helyett ezúttal a kevésbé halálos, ám jóval az akciójelenetekben hiányt nem szenvedő 007-es ügynököt alakítjuk majd, ami tartogat meglepetéseket.

A csapat ezzel egyidőben jó pár állásajánlatot tett közzé a weboldalán, így a jelenlegi koronavírusos helyzetben munka nélkül maradt fejlesztők számára itt a lehetőség bekerülni az IO Interactive csapatába.

Egyelőre még elég messze vagyunk a játék megjelenésétől, hamarabb érkezik még a Hitman 3, bár arra is 2021. január 20-áig kell várnunk. A Project 007 akár 2022-re is csúszhat, de mint tudjuk, a jó munkához idő kell.

 

×