Nem igazán jártak jól azok a játékosok, akik botként hagyták a játékban a karakterüket. Valaki zombiként rájuk szállt.

A World of Warcraft Shadowlands pre-patch event, a Death Rising jelenleg zajlik, ami sokak számára igen jó szórakozást jelent. Itt lehetőség van arra is, hogy valaki halálakor zombivá változzon, sőt arra is, hogy zombiként a többi zombival együtt megfertőzzön másokat. Miközben jó sokan farmolják most a jutalmakat, egy

WoW játékos megragadta az alkalmat, hogy megszivassa a bot-használókat.

A World of Warcraft botting ugye egy olyan folyamat, amikor valaki egy automatizált eszközt használ arra, hogy a karaktere önállóan harcoljon a játékban. Ezzel a játékos úgy tud farmolni és fejlődni, hogy tulajdonképp irányítania sem kell, közben aludhat, míg a bot dolgozik. Mivel ez egyfajta csalás, és a Blizzard is keményen dolgozik ellene, különösen élvezetes megnézni az alábbi videót.

 

A bot általában egyszerűbb dolgok elvégzésére képes, a zombivá válással tulajdonképpen nem igazán tud mit kezdeni. Általában mikor egy játékos meghal, szellemként visszaszalad a hullájához, hogy felvegye a cuccait és újjáéledjen. A probléma itt az, hogy nem igazán halnak meg. Főhősünk zombiként, zombihordát szabadít a botterekre. Némelyikük meg is látja, ami történik és cseppet sem boldog.

A botting ellentmond a Blizzard Általános Szerződési Feltételeinek, és a stúdió igyekszik mindent megtenni az ilyen szoftverek használata ellen.

Mivel a World of Warcraft Shadowlands megjelenési dátuma igen közel van, reméljük a Blizzard felszámolja a bot kérdést. A videó meg vicces….

 

https://www.facebook.com/groups/1737295806551859

×