A várva-várt ingyenes frissítés végre napvilágot látott.

Megérkezett a nagy novemberi frissítés az Age of Empires II: Definitive Editionhöz, aminek köszönhetően végre az RTS-ek világában is belekóstolhatunk a battle royale játékmódba. Nem mellesleg most ünneplik a játék első évfordulóját, az Age of Empires II felújított változata ugyanis 2019. november 14-én debütált a Steam áruházában.

Az ünneplés szerves részét képezi az új battle royale játékmód, ami egyáltalán nem az, amire elsőre gondolnánk. Itt nem 100 fő harcol egymás ellen, mint a Fortnite-ban vagy a PUBG-ben, hiszen teljesen más játékstílusról beszélünk. A fejlesztők kicsit átgondolták a koncepciót.

 

Itt csupán pár katonával kezdjük a mérkőzést és úgy tudjuk növelni a seregünket, ha meghódítjuk az ismeretlen területeket. A battle royale küzdelmekben 8 játékos csap össze, a végén viszont csak egy maradhat, ennek megfelelően addig húzódik el a játék, ameddig egy játékos el nem foglalja az ellenfelek területeit és megsemmisítő csapást nem mér az ellenséges seregekre.

Az update már meg is érkezett, így aki szeretne valami újat is kipróbálni nosztalgiázás közben, az bátran tegyen egy próbát a Age of Empires II: Definitive Editionnel!

×