A Cyberpunk 2077 megjelenésére évek óta várunk, a CD Projekt RED pedig hatalmas játékot ígér. Dobozosan is érdemes megvenni.

A CD Projekt RED az elmúlt években számtalan titkot lerántott a Cyberpunk 2077-ről. Tudjuk, hogy a cím hatalmas lehetőségeket kínál a játékosok számára, ami persze könnyen jelentheti azt is, hogy talán lesz gondunk a játék tárolásával. Nemrég egy PS4 tok került nyilvánosságra, melyen jól látszik, mekkora tárhelyre is lesz szükségünk a telepítéshez.

A Cyberpunk 2077 két Blu-Ray lemezen érkezik.

A PlayStation 4 verzió dobozát töltötte fel valaki az internetre, melyen jól látszik, hogy a játék 2 Blu-Ray lemezből áll, a dobozban pedig találunk még egy térképet, matricát, képeslapot, sőt digitális extra is jár.

A dobozon persze az is feltűnik, hogy a minimum fájlméret 70 GB PS4-en. Számítani lehet arra, hogy nagyjából hasonló méretű tárhelyet foglal el a játék PC-n és Xboxon One-on is. Ez nagyjából megfelel a korábban megjelent gépigénynek.

Nos, minden bizonnyal ez csak a játék kezdeti mérete, a minimum, ami szükséges. A különböző frissítésekkel ez tovább nőhet. Bár néhányan felháborodtak a mérete miatt, valójában ez cseppet sem nagy ahhoz képest, amit cserébe kapunk. Ne felejtsük el, hogy hatalmas bejárható területet kapunk, nagyszerű grafikával és részletességgel, hihetetlen mértékű karakteralkotással és fejlesztéssel, számtalan egyedi küldetéssel és nyílt világú élménnyel.

A Call of Duty: Modern Warfare és Warzone több mint 200 GB-os méretéhez képest az a 70-100 GB nem mérvadó, főleg annak tudatában, hogy mit is kapunk cserébe. Jah, amúgy itt egy friss gameplay videó.

 

A Cyberpunk 2077 december 10-én érkezik.

 

Nemsokára itt a Cyberpunk 2077, Te már felkészültél?

 

https://www.facebook.com/groups/cyberpunkhungary/

×