Elérte célját a Hearthstone közösség kollektív felháborodása, mely a frissen bevezetett Tavern Pass rendszer jutalmait támadta. A Blizzard elnézést kért, és máris beígérte a változásokat.

Csak pár napja robbant a játékosok elégedetlensége a Tavern Pass jutalmaival kapcsolatban, de máris itt az eredmény. A felháborodást leginkább az váltotta ki, hogy a Blizzard októberben azt ígérte, ezzel az új rendszerrel mindenki csak nyerni fog.

„Mindegy, hogy 10 vagy 1000 órát játszik valaki egy kiegészítő ciklusa alatt, több jutalmat fog tapasztalni mint eddig bármikor.” – állította John Yang vezető fejlesztő.

Mostanra azonban kiderült, hogy sajnos nem ez a helyzet. Többen is utána jártak, kiszámolták az új rendszer buktatóit, és finoman szólva sem festett túl jól a dolog.

Pláne annak fényében, hogy a Tavern Pass 20 dollárba fáj, így egy rosszul kidolgozott rendszer esetén csak nettó pénzkidobást fognak érzékelni a játékosok. A HS-ért felelős igazgató, Ben Lee ezért a közösség elé állt, és gyorsan tisztázta a dolgokat.

Kifejtette, hogy a Tavern Pass ötlete valójában tényleg nagyszerű, csak nem sikerült jól átültetniük a gyakorlatban, és elmagyarázni az előnyeit. Éppen ezért most egy kicsit átalakítják a rendszert, bónusz XP-t adnak számos aktivitásért cserébe, és kicserélnek pár jutalmat is. A későbbi szinteken tapasztalható 6 kártyacsomagos jutalmat például 1350 Goldra cserélik, hogy mindenki kedve szerint válthassa be azt.

 

Természetesen ha valaki extra gyorsan, még a változtatás hivatalos bevezetése előtt kifarmolja odáig a Tavern Pass-t, az is megkapja a beígért változásokat utólag is.

Reméljük ezekkel a változásokkal már a játékosok is elégedettebbek lesznek.

https://www.facebook.com/groups/manaaddict/

×