A napokban elindult a League of Legends legújabb tesztidőszaka, a 11. előszezon. Ilyenkor pár hónapon keresztül szoktatjuk magunkat az újításokhoz.

A napokban elindult a League of Legends legújabb tesztidőszaka, a 11. előszezon. Ilyenkor pár hónapon keresztül a fejlesztők szépen lassan hozzászoktatnak minket az újdonságokhoz, amik a következő szezon során kulcsfontosságúak lesznek. Ebben az esetben egy új tárgyrendszert és egy átalakított boltot kell megszokjunk.

Az újítások természetesen a karaktereket is érintik, így bőven van dolga a Riot Games egyensúlyért felelős csapatának is. Lehetett arra számítani, hogy pár hős győzelmi aránya megugrik majd az új keretek között, valamint arra is, hogy páran gyengébbnek tűnhetnek a kelleténél. A Riot ezeket a statisztikákat folyamatosan figyeli és igyekeznek minél gyorsabban reagálni.

Riot Scruffy Twitteren jelentette be, hogy érkezik egy masszív hotfix csomag hamarosan:

Viktor és Kassadin biztosan módosulni fog. Előbbinek el kell venni az erejéből, mert őrületesen jól teljesít az új keretek között, míg utóbbi sajnos döcögősen startolt. A tárgyak közül gyengíteni fogják az Eclipse-et, a Liandires Tormentet, a Lichbane-t, valamint a Rageblade-et is. De cserébe erősödni fog az AP Jungler karakterek startja, valamint javítanak egy Moonstone Renewer bugot is, ami így már pontosan fogja gyógyítani a harcon kívüli társakat.

https://www.facebook.com/groups/lolhungary/

×