Egy hónappal a játék megjelenése után összejött az első magyar tökéletes hétvége FIFA 21-ben. Jordán Benedek avagy nicknevén JordanBeast15 elérte a 30:0-át.

30 meccs, 30 győzelem. Ez kell a tökéletes hétvégéhez Weekend League-ben. Világszinten már sok profinak sikerült, most Magyarországon is megszületett az első. Jordán Benedeknek, alias JordanBeast15-nek hétvégén veretlenül játszotta le az összes mérkőzését és összehozta a 30:0-át. Ezzel ő lett az első magyar FIFA 21 játékos, aki elérte ezt a mérföldkövet.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

1st 30-0 in Hungary! ✅ Top200 ✅ Köszönöm mindenkinek a szurkolást!❤️? Megyünk előre!!? #jordanbeast

JordanBeast15 (@jordan_beast15) által megosztott bejegyzés,

A veriefied státuszt egy 29:1-es eredménnyel már két héttel korábban megszerezte, így az már korábban biztossá vált, hogy nem marad le az EA Sports első hivatalos versenyéről. Ezt az eredményét most sikerült túlszárnyalnia, ráadásul a novemberi WL pontokból is megszerezte a maximumot. Ezzel pedig összesen már 60 ponttal áll a PS4 lista élbolyában. Ugye minden hónap legjobb WL eredménye számít a pontszámításnál és 29 vagy 30 győzelem esetén harminc ponttal gazdagodik a játékos. Az igazán impozáns hétvége mellé pedig érkezik majd a Top 200-as reward is. A legjobb 200-ba ezzel a csapattal sikerült bejutnia:

Jordán Benedek amúgy rendszeresen közvetít, így ha szeretnétek követni játékát, akkor az alábbi linken eléritek a profilját.

Ha esetleg nektek is sikerült elérni a 27 győzelmet és verified státuszt, akkor ne felejtsetek el regisztrálni a FGS hivatalos oldalán, hogy WL pontjaitokat, valamint a kvalifikációs meghívót megkapjátok. PS ágon már megszereztük, de Xboxon még hátra van a 30:0. De vajon kinek sikerül először?

Nektek mi a legjobb WL eredményetek?

 

https://www.facebook.com/groups/1737295806551859

×