A Call of Duty veteránok örülhetnek, mivel egy szivárgás szerint érkezik a játékba egy klasszikus Black Ops 1 fegyver, az AUG AR.

Miközben a Call of Duty: Black Ops Cold War számos új funkciót és izgalmas tartalmat vezet be, természetesen a Modern Warfare-hez hasonlóan néhány, a régi epizódokból ismert klasszikus elemet is viszontláthatunk majd. Ez már csak azért is igaz, mert a játék története a Black Ops 1 közvetlen folytatása. A régen bevált tartalmak új formában történő visszatérése pedig már a Modern Warfare 2019 esetében is jól bevált.

Így visszatérhet az AUG assault rifle is.

BO1 AUG

A Black Ops Cold War alfa és béta révén tudjuk, hogy a játék olyan klasszikus fegyvereket tartalmaz, mint az M16, a Spas-12 (Gallo SA12), az MP5, az 1911 pisztoly még sok más, természetesen az új fegyverek mellett.

A legfrissebb szivárgások alapján pedig a Treyarch új old-school fegyver ad a játékhoz, ami a rajongókat biztosan boldoggá teszi.

Erről a Twitteren TheGhostofMW2 tájékoztatta a közösséget, aki szerint a fegyver megjelenik majd a Cold War-ban. A megjelent képen látható fegyver ugyanúgy fest, ahogy az első játékban. Sajnos videó nem érhető el róla, így azt, hogy a fegyver hogyan lő, milyen a visszarúgása, csak sejteni tudjuk. Ám valószínűleg az egyik legjobb fegyver lehet majd a multiplayerben.

A fegyver egyébként ilyen-olyan módon felbukkant már néhány másik CoD címben is. A BO1-es debütálása előtt az AUG LMG változata megjelent a Modern Warfare 2-ben (2009), az SMG variáns pedig a 2019-es Modern Warfare-ben kapott helyett, később pedig a Warzone-ban.

A Black Ops 1-ben az AUG magas tűzgyorsaságáról és alacsony visszarúgásáról volt ismert, ami miatt igen OP fegyver volt. Te örülsz a fegyver visszatérésének?

https://www.facebook.com/groups/blackopscoldwarhungary

×