Közeleg a 20 éves CS szülinap, 2000 november 9-én adták ugyanis ki az 1.0-s változatot. Ha a Valve tervez valami nagy dobást az év végére, akkor itt az idő!

Az utóbbi években szinte mindig a nagy CS:GO bejelentésektől volt hangos az év vége. 2018-ban ingyenessé tették a játékot és megérkezett a Danger Zone, egyfajta Battle Royale módként. 2019-ben aztán hosszas várakozás után új Battle Pass-t kaptak a játékosok az Operation Shattered Web képében. Jogos a kérdés, vajon idén is készül valami hasonlóval a Valve? Nos, szerintünk szinte biztosra vehető! És hogy mire ez a nagy készülődés? Sokak szerint a 20 éves CS szülinap miatt!

Bizony, 2020 november 9-én lesz a Counter-Strike 20. születésnapja, amire valóban illene villantania valamit a fejlesztőknek.

Az utóbbi időkben rengeteg leak szivárgott ki a játékfájlok közül, vagyis valamire nagyon készülnek a fejlesztők, ez tisztán látszik. Október közepén több pálya felújítására derült fény, illetve 3 új játékmód is kiszivárgott a kódsorokból.

https://twitter.com/BhTcsgo/status/1318610689271996417

 

Pár nappal később aztán a szinte menetrendszerű Source 2 hype is felütötte a fejét, enélkül elképzelhetetlen egy valódi CS szülinap… Ezúttal egy másik Valve játék kódsoraiban bukkantak a CS:GO-ra és Source 2-re utaló nyomokra:

 

Az rajongók és az internet népe szerint ez a három legvalószínűbb forgatókönyv az ünneplésre:

  • Megkapjuk a szokásos ünnepi csirkéket, esetleg egy új skint és némi dekorációt a mapokra. Reméljük azért ennél jobban odateszi magát a Valve…
  • Például egy új Operationnel. Tavaly is év végén érkezett a Shattared Web, miért ne jöhetne idén is ugyanakkor?! A játékfájlok közé ugyanis már egy hónapja bekerültek az új Operation ikonok, már ha hihetünk a fájlok neveinek.
  • A harmadik lehetőség egy Dota Plus-hoz hasonló szolgáltatás elindítása. Ez lényegében még részletesebb statisztikák jelentene a competitive meccsekről, melyekkel könnyebbé tehetnék fejlődésünket. Október óta ugyanis megjelentek mindenkinél az egyedi Match ID-k, amit egyfajta bizonyítékként is értelmezhetünk a „CS:GO Plus” megjelenéséhez.

 Ti melyik ajándéknak örülnétek leginkább a CS szülinap alkalmából?

https://www.facebook.com/groups/huncsgo/

×