Úgy tűnik, talán mégsem kaszálták el a projektet, egyszerűen csak megint a beláthatatlanul messzi jövőbe tették el a megjelenését. Hurrá.

Igazából már fogalmunk sincs, hogy ugyan mit kellene írnunk ide. A Source 2 és a CS:GO ügye már annyira elnyújtott és értelmezhetetlen, hogy már azt sem tudjuk, mit hihetünk el és mit nem. Lehet, hogy nem is készül, csak ezzel pörgetik a közösséget, de az is elképzelhető, hogy tényleg kész, csak a közösségi tartalmak tartják vissza.

Akár mi is az igazság, a végén úgy is az a helyzet, hogy nincs itt a Source 2-es átállás. Ezzel persze semmi baj nincs, a gond inkább az, hogy hivatalos forrásból még csak nyomát sem láttuk a motornak.

A híreket inkább a Valve News Network (VNN) szállítja, szinte hétről-hétre.

 

A videóban a VNN azt állítja, hogy a Source 2-es átállás mégsem lett teljesen elkaszálva. Ami azt illeti, bőven dolgoznak rajta a VALVE fejlesztői, a probléma csupán annyi, hogy a közösségi tartalmak átültetésére még nincs egyszerű és jól működő mechanika.

A jelenlegi tervek szerint a Source 2 „nagyon valószínű”, hogy 2021 végén jön a CS:GO-ba.

A VNN-es srácok mindig kiemelik, aki egy átdolgozott CS:GO-ra számít, csalódni fog. A játék 95%-ban ugyan az marad, mint a Source 1-el. A fejlesztők ugyan biztosan készülnek majd valami vizuális újdonsággal, az igazi lényeg azonban a háttérben zajlik. Ha sikerülne az átállás, a tartalomgyártóknak sokkal könnyebb dolguk lenne egy skin, vagy pálya megalkotásakor.

Aki még nem ismeri annyira a Source 2 és CS:GO kapcsolatát, segítek lefordítani a cikket: Továbbra sem biztos semmi, de lehet, hogy holnap kijön. Vagy soha. Senki sem tudja, valószínűleg a fejlesztők sem.

Szerintetek valaha megjelenik a Source 2-es CS:GO?

https://www.facebook.com/groups/huncsgo/

×