A szivárogtatók nem állnak le.

Aki szeret már megjelenés előtt tudni az új iPhone-ok tulajdonságairól, az jó eséllyel futhatott már bele Jiorīkuba, akinek számos korai információt köszönhetünk. Noha az Apple csak nemrég dobta ki az iPhone 12-t, Jiorīku állítólag már most megszerezte az iPhone 13 prototípusát. Ennek örömére pár információmorzsát is megosztott a nagyközönséggel.

https://twitter.com/Jioriku/status/1322938614314160135

A szivárogtató már most elárult jó pár részletet. Többek között az iPhone 13, gyakorlatilag az iPhone 12 „továbbfejlesztése”, azaz a forma marad, csupán minimális változtatásokat eszközöl majd a cég. Az első nagy változtatás, hogy a TouchID kimarad a repertoárból.

Egy korábbi koncepció / Kép: bgr.com

Ezen felül nemsokkal később Jioriku arról is beszámolt, hogy 6,2″-es kijelzőt kapunk majd az alapmodell esetén. Továbbra is maradtak a lekerekített szélek, viszont a káva kisebb lesz, mint az iPhone 12 esetén. Ezzel együtt a hangszórók is kicsit távolabb kerültek, viszont továbbra is Lightning csatlakozóval operál.

https://twitter.com/Jioriku/status/1323255849738010624

Ez utóbbi változat még a leaker szerint, ugyanis jelenleg az első prototípusról beszélünk, ami az esetek döntő többségében nem a végleges dizájnt takarja. Sok dolog változhat még 2021 év végéig, de egyben azért reménykedünk: ez pedig az akkumulátor méretének növekedése. Az már ugyanis igencsak ráférne az Apple készülékeire…

A borítókép csupán illusztráció, forrása: wccftech.com

×