A helyesen tippelő játékosok egy Alienware Battlestationnel lettek gazdagabbak.

A 2020-as League of Legends Világbajnokság nemrég lezárult, a döntőt követően pedig a DAMWON Gaming emelhette a magasba a Summoner kupát. Természetesen nem csak ők lettek boldogok a győzelem pillanatában, hanem azok is, akik helyesen tippelték meg a Worlds 2020 eredményeit.

Összesen 8 Pick’em játékos tippelte meg helyesen az eredményt. A nyereményük egy Alienware Battlestation lett.

A nyolc szerencsés nem csak helyesen jósolta meg az összes mérkőzés végeredményét az idei világbajnokságon, de gazdagabb lett egy Alienware Battlestation gamer PC-vel is, melyet a profi játékosok használtak a meccsek során.

Az utolsó mérkőzés előtt 12 Pick’em résztvevő maradt, közülük négyen viszont a Suningra tették a voksukat, így kiestek. Érdekesség egyébként, hogy több mint 3000 játékos jósolta meg helyesen a csoportköröket, ám a kieséses szakasz jóval nehezebb volt.

A Pick’em kihívást minden évben maga Riot Games szervezi, a League World Championship alatt. A szurkolók tippelhetnek az egyes meccsek eredményeire, így esélyük van különböző nyeremények megszerzésére. Tavaly csak egyetlen rajongó jósolta meg helyesen a 2019-es világbajnokság eredményeit, így ő maga nyerte meg mind az öt Ultimate skint.

Idén a Riot Games magasabbra tette a lécet a gamer PC-vel, így most az említett 8 rajongó nagyjából olyan boldog lehet, mint a DAMWON Gaming.

https://www.facebook.com/groups/lolhungary/

×