Egyes játékosok úgy tartják, hogy a melee támadás nem éppen működik rendeltetésszerűen a játékban. Ismét kialakult egy vita.

Természetesen a melee harccal kapcsolatos vita nem újkeletű a Call of Duty: Warzone közösségében. Szinte a megjelenés óta produkál olyan furcsaságokat a közelharc, melyekre a játékosok számtalanszor felhívták a fejlesztők figyelmét. Úgy tűnik azonban, hogy az Infinity Ward figyelmét ennél jóval nagyobb hibák kötik le, illetve nagy energiát fektetnek a csalók kitiltásába is.

A közelharc azonban kétségtelenül a Warzone egyik legfontosabb mechanikája, hiszen néha le kell ütni az ellenfelet, amikor közel van, különösen amikor újra kéne tölteni a fegyvert. Senki nem vitatja, hogy a mechanikára szükség van, ám

egyesek szerint túlzottan erős a melee támadás.

Négy hónappal ezelőtt a CoD: Warzone Reddit oldalán egy közvélemény-kutatás zajlott, hogy kiderüljön: a játékosok szerint túl erős-e a közelharci támadás. A szavazók kétharmada azt mondta, hogy minden rendben van így.

Ennek ellenére a közösség egy másik része szerint ez egy olyan téma, amit érdemes megvitatni. Sőt, a közelharccal probléma van, amit meg kell oldani.

Egy nemrégiben megjelent Reddit poszt indította meg újra a vitát, ami már több mint 5000 upvote-ot kapott. A videóban az látható, hogy egy játékos a csata hevében eldob egy gránátot, ami az ellenséget el is találja. A gránát mégsem öli meg az ellenséget.

A Semtex to the chest doesn’t down someone but a couple pistol whips will…. one of the many imbalances of WZ from r/CODWarzone

„A mellkasra dobott gránát nem down-ol valakit, de két ütés egy pisztollyal igen. Nagy egyensúlyhibák vannak a Warzone-ban” – mondta a játékos.

Mások szerint ez még ennél is súlyosabb, hiszen előfordul, hogy valakit háromszor mellkason lövünk, és nem hal meg, miközben két ütés leterít minket. A vita közben sokan arra jutottak, hogy a közelharc túl nagyot sebez, és mindképpen változásokat kéne eszközölni.

Természetesen mivel ez egy vita, vannak olyanok, akik nem értenek egyet. Ti mit gondoltok? Jó így minden, vagy tényleg túl OP a melee támadás?

https://www.facebook.com/groups/warzonehungary/

×