Az Activision Blizzard  szerint a Shadowlands nagyobb előértékesítési adatokkal rendelkezik, mint bármely másik kiegészítő a játék történetében.

Az Activision Blizzard vezérigazgatója, Robert „Bobby” Kotick egy interjú során elmondta, „soha nem látott elköteleződést láthattunk a játékosok részéről, a Classic tavalyi bejelentése óta megduplázódott az előfizetők száma”. A jelenlegi játékosoknál pedig már csak a következő kiegre várók vannak többen, Robert Kotick elárulta, rengeteg az előrendelésük.

Ez pedig bizonyos szempontból már most a 16 éves franchise legsikeresebb kiegészítőjévé teszi a Shadowlands-et!

„A soron következő Shadowlands kiegészítőre már most rengeteg előrendelést kaptunk. Többet, mint a megjelenések ilyen korai szakaszában eddig még bármikor.

 

Kotick hangsúlyozta, hogy a World of Warcraft egyike azon kevés szórakoztató franchise-oknak, amelyek éves szinten több mint egymilliárd dollárt generálnak a nettó bevételt illetően, illetve büszkén kijelenthetik, hogy a havi aktív felhasználók száma továbbra is folyamatosan növekszik.

A Shadowlands megjelenéséig már csak alig néhány hét van hátra, mégis sok meglepetést tartogathat még ez a rövid időszak a játékosok számára. Mindenesetre tűkön ülve várjuk, hogy mi is kipróbálhassuk és elmerülhessünk ebben a csoda világban.

 

Nos, Ti mit gondoltok erről az expansionről? Ugyanennyire várjátok ti is a megjelenést?

 

https://www.facebook.com/groups/1737295806551859

×