Még lehet jelentkezni a Fortnite történetének első Box Fight versenyére. Az egy az egy elleni torna a mai nap startol el, s akár még komoly összegeket is nyerhetünk.

A Creative amióta megjelent, hatalmasat lendített a Fortnite Battle Royale-on. A játékosok saját edző és gyakorló pályákat hoztak létre, ezzel is felgyorsítva a fejlődésüket. Onnantól kezdve egyre feszítettebb lett a tempó, a kompetitív éra elkezdett leszakadozni az átlagtól.

Ilyen készségfejlesztő játékmód a Box Fight is, amit biztosan nagyon sokan ismernek már. Ez lényegében egy párbaj platform, amiben a játék végi kaotikus építőpárbajokat lehet modellezni. A játékosok többnyire egy az egy ellen, vagy kisebb csapatokban feszülnek egymásnak. A cél egyszerű, a szűk területen úgy kell tudjunk manőverezni, hogy mi legyünk azok, akik a kör végén életben maradnak.

Az Epic Games ugyan elismerte a közösség által fejlesztett játékmódot, ám arra még nem volt példa, hogy ezt hivatalos szintre is emeljék. Ez a széria a mai nappal megszakad, ugyanis a Wild Wednesday eseménysorozat keretein belül megrendezésre kerül a Fortnite történetének első hivatalos Box Fight versenye. S még pénzdíjazása is lesz!

Jutalmazás:

1st    $1,800
2nd    $1,600
3rd    $1,400
4th    $1,200
5th    $1,000
6th    $800
7th    $600
8th    $500
9th    $400
10th    $300
11th-20th    $200

A fent megtekinthető lista alapján tehát Európában az első 20 játékos kaphat pénzjutalmat. A kvalifikáció sem tűnik őrületesnek, ha úgy érzed, hogy képes lennél a legjobbak közé kerülni, akkor nincs más dolgod, mint Aréna módban elérni az Open Division II-t. Ez egyáltalán nem egy őrületes határ, gyakorlatilag pár kör alatt ki lehet ütni, ha az ember nem szokott rendszeresen Arénázni.

Az egy az egy elleni Box Fight versenyt az „Island of Dreams” pályán rendezik meg, amit a következő kóddal érhettek el: 9005-6737-3429.

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×