Egy újabb hét telt el a futball világában. Ismét parázs mérkőzéseket láttunk, rengeteg góllal. Lewandowski ismét hármat vágott. Íme a TOTW#5 kerete.

Szerda van tehát érkezik a legújabb Team of The Week. A Bajnokok Ligája fordulók között a bajnokságok se állnak le, de a sok mérkőzés miatt azért tartalékoltak is csapatok. Mbappé duplázott, Lewandoski pedig ismét hármat vágott, mégsem fértek be a TOTW keretébe.

 

Ezen a héten is megpróbáltuk megjósolni, hogy kik lesznek a TOTW#5 keretében. A Chelsea és a Manchester United közötti mérkőzésről a Chelsea kapusát, Mendyt emeltük ki, aki jó pár bravúros védést bemutatott és neki köszönhetik a kékek az egy pontot. A Real Madrid Valverde góljával kezdte meg a gálázást, de betalált még Modric és Ramos is. Az Inter javított a Milan elleni vereség után, akárcsak a PSG, ahol az Evertontól kölcsönbe szerződött Moise Kean és Kylian Mbappé is duplázott.

A nagy nevek közül egyedül Valverde váltotta be a reményeket, de így jöttek erős meta lapok. Joe Gomez lapja például biztosan népszerű lesz.

A TOTW keretbe vár Moise Kean pedig végül is érkezett is meg nem is. A duplázó csatár a Silver Stars Objective Player lapot kapta ezen a héten:

Ezen a héten se mehettünk el a leakek mellett és rögtön már reggel kiderülhetett pár név az esti TOTW listáról. Zaha, Paulinho, Bamford és az Ajax történelmi győzelméből 5 gólt is vállaló Lassina Traoré is tudni lehetett, hogy ott lesz a legfrissebb források szerint.

A játékosok már bonthatóak is csomagokból. Ezen a héten már érkeznek WL Red Pickek is. Akinek megvan még a garantált TOTW csomagja, az már az eheti adagból juthat egy játékoshoz.

Ti melyik játékosra ruháznátok be a TOTW#5 keretéből?

×