Egy statisztika alapján úgy tűnik, hogy a Baldur’s Gate 3 játékosai élnek a szex lehetőségével a játékon belül. Nehogy már ne!

Az első dolog, amit mindenki szeretne látni az új Baldur’s Gate 3 játékmenet során az az, hogy hogyan lehet harcolni. Minél jobb a világ, a történet, a harci rendszer, annál jobb. Ugyanakkor a Baldur’s Gate 3 rengeteg lehetőséget kínál a romantikára is, amit az early acces játékosok szívesen kihasználnak.

A játékosok túlnyomó többsége úgy döntött, hogy karaktere szeretkezik a játékban.

Mindenekelőtt fontos megemlíteni, hogy annak ellenére, hogy a játék early access szakaszban van, már most több mint 1 millió példány fogyott a Baldur’s Gate 3-ból. Napi szinten kb. 50 ezer játékos van jelen, így érdekes adat, hogy a játékosok csupán 1,37 százaléka döntött úgy, hogy egyedül alszik – mondta a Larian stúdió egy blogbejegyzésben.

Ez azt jelenti, hogy a játékosok élnek a lehetőséggel és karakterük lefekszik az NPC-kkel. A legnépszerűbb választás egyébként Gale, őt a játékosok 33 százaléka választotta. Ez azt jelenti, hogy a karakterek 98 százaléka már nem szűz a játékban.

Egy másik statisztika szerint már 400 ezer játékos simogatott kutyát.

Jaa, egyébként a játék egy frissítést is kapott, amiben javítottak hibákat. Bár gondolom a frissítések nem annyira érdekesek, mint a szexstatisztika.

Neked van olyan játékbeli karaktered, aki még szűz?

https://www.facebook.com/groups/1737295806551859

×