Miközben a rajongók várják a Cyberpunk 2077 megjelenését, egy Minecraft player elképesztő városrészletet épített.

Bármennyire is hihetetlen, a Minecraft minden kreatív és türelmes elmének kiváló helyszín lehet az alkotásra. A játéknak jelenleg is nagyon szenvedélyes rajongótábora van, számos alkotó menedéke. Most valaki olyan helyet épített, ami jól tükrözi a várakozást, melyet a CD Projekt RED új játéka okoz.

Csodálatos Cyberpunk városkép épült kockákból.

Nemrég Deltagon a Redditen osztotta meg alkotását, mely egy igazi Cyberpunk stílusú épület, a műfaj színeivel, hangulatával, részleteivel. Mondanunk sem kell, hogy ez rengeteg időt, energiát vehetett igénybe.

Természetesen tudjuk, hogy nem ez az egyetlen csodálatos és lenyűgöző helyszín, ami felépítettek már a játékban. Megalkották már Középföldét, a Taj Mahalt, sőt valaki a Föld teljes mását kívánja létrehozni.

A Cyberpunk 2077 megjelenésére csupán néhány hetet kell várni, így nem meglepő, hogy fokozódik az izgalom a téma iránt. Közben pedig valóban jó nézni azok munkáját, akik rengeteg erőfeszítést tesznek azért, hogy valami lenyűgözőt alkossanak.

Bár ez a képen látható városrész nem egy játszható Minecraft mod vagy map, elég nagy ahhoz, hogy sokáig szemléljük a részletességét.

Nemsokára itt a Cyberpunk 2077, Te már felkészültél?

 

https://www.facebook.com/groups/cyberpunkhungary/

×