A világ egyik leghíresebb Youtubere annak idején egy horrorsorozattal indította be karrierjét. Most visszatért hozzá, miután megjelent az új rész.

Tíz hosszú év után a világ egyik legnépszerűbb Youtubere, PewDiePie újra belépett annak a horrorsorozatnak a világába, amely kezdetben vitathatatlanul új szintre emelte karrierjét.

A napokban megjelent az Amnesia új része, az Amnesia: Rebirth.

 

Még 2010-ben PewDiePie, vagyis valódi nevén Felix Kjellberg csatornája leginkább horrorokról szólt, köztük kiemelt szerepet töltött be az Amnesia: The Dark Descent. Most, 10 évvel később az új rész, illetve az új PewDiePie horrorjáték-videó valószínűleg nézők millióinak okoz nosztalgikus élményeket.

Érdekes, hogy az utóbbi években a nagy népszerűség miatt PewDiePie sokkal kedvesebb tartalmakat gyártott. Tavaly a Minecraft videók például olyan népszerűek lettek, hogy a Minecraft lett a legnézettebb játék a Youtube-on az évben.

Aztán a sorozat abba maradt, sőt PewDiePie még szabadságra is ment. Most viszont az Amnesia: Rebirth lehetőséget adott arra, hogy 10 év után a Youtuber visszatérjen oda, ahol elkezdte.

Valószínűleg nem csak PewDiePie van most ilyen nosztalgikus hangulatban. A sorozat kedvelői mind élvezettel vetik bele magukat az új részbe. Tegnap TheVR Pisti is elkezdte a játékot, ám hogy élőben mikor fejezi be, az kétségessé vált, hiszen váratlanul bannolták a Twitch csatornájukat.

Erről bővebben:

Megvan miért bannolták a TheVR Twitch csatornáját

 

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×