A Blizzard nagy újdonságokat jelentett be a hat éves Hearthstone kapcsán. Lezajlott a Hearthstone Fall Reveal, bejelentették a Madness at the Darkmoon Faire időszakot.

Ahogy arról a múlt héten beszámoltunk, a Blizzard nagy bejelentésekre készült a Hearthstone kapcsán, ami köré ma este egy online élő adást is szerveztek. Itt elsősorban a játék rendezője, Benjamin Lee beszélt a legnagyobb újdonságokról.

Indul a Madness at the Darkmoon Faire kiegészítő.

 

 

A Year of the Phoenix harmadik szakaszában egy új kiegészítővel és számos újdonsággal találkozhatunk, mint például új kártyamechanikák, balansz frissítések, szezonális event, új játékmód és teljesen új mini kártyakollekció.

A stream további részében Pat Nagle, John McIntyre és John Yang fejlesztő osztott meg érdekességeket a bejelentett új kiegészítők és kártyaújdonságok kapcsán. A számos kiegészítő mellett az is kiderült, hogy hamarosan érkezik egy teljesen új játékmód is.

A Madness at the Darkmoon Faire ma este 7 órától már elővásárolható.

Természetesen a bejelentés kapcsán bemutatkozott az teljesen új játékmód is, mely a Duels nevet kapta. Az elővásárlók ezt a játékmódot már ma kipróbálhatják early access formában. A játékmód lényegében egy PvP dungeon világ, ahol új kártyák és új kincsek kapnak helyet.

 

A Madness at the Darkmoon Faire november 17-én indul. Te már várod?

×