A holnap érkező legújabb frissítés végre PC-n is lehetővé teszi egy-egy játékmód eltávolítását, hogy csökkentsük a Modern Warfare és Warzone méretét.

Régóta óriási probléma és vitatéma a közösségen belül a Call of Duty: Modern Warfare és Warzone mérete a merevlemezen. Pont nemrég írtunk róla, hogy a játék már nem fér el egy 250 gigás SSD-n. Természetesen a problémával az Infinity Ward is tisztában van, így folyamatosan dolgoznak azon, hogy a sok frissítés mellett valahogy csökkentsék a játék méretét is. Korábban konzolon azt a megoldást találták ki, hogy a játékosok eltávolíthatnak egy-egy nem használt játékmódot, amivel felszabadult némi hely.

A legközelebbi frissítés után a PC-sek is csökkenthetik a játék méretét.

Kép: Reddit

Az Infinity Ward végre engedélyezi PC-n a specifikus módok eltávolítását a holnapi (október 14.) frissítés után. Ez azt jelenti, hogy csak azok a játékmódok lesznek telepítve, amire szükségünk van, és amit tényleg használunk. Paul Haile, a Modern Warfare egyik vezető fejlesztője a Twitteren jelentette be a hírt.

Ez egészen pontosan azt jelenti, hogy ha te PC-n játszol Modern Warfare-t, akkor eltávolíthatod a teljes kampányt, a Spec Ops játékmódot, vagy a játék bármelyik egyéb részét, amit nem használsz, vagy nem szükséges a játék többi részéhez. Például ha csak Warzone-t játszol, a multi játékmódok eltávolíthatók, amivel helyet szabadíthatsz fel.

Ez mindenképpen jó hír, hiszen a rengeteg újdonsággal együtt a Modern Warfare és Warzone már óriásira duzzadt. Az 1.28-as frissítés a legtöbb forrás szerint október 14-én magyar idő szerint reggel 8 órakor élesedik.

Te örülsz a hírnek?

https://www.facebook.com/groups/codmwhungary/

×