A Call of Duty: Modern Warfare és Warzone összmérete már akkorára duzzadt, hogy egy 250 GB-os SSD már kevés hozzá.

Régóta bajban vannak azok, akik viszonylag kisebb méretű SSD-n szeretnék futtatni a Call of Duty: Modern Warfare-t és Warzone-t. A játék egy ideje több mint 200 GB, így igen nehéz mellette még más játékokat is a merevlemezen tudni. Amikor 175 GB volt a játék, már akkor sokan felháborodtak, különösen az 500 gigás tárhellyel rendelkező konzolosok. Aztán jött az augusztus, amikor túlléptük a 200 GB-ot. Most valaki a Twitteren rámutatott, hogy a Modern Warfare már nem fér el egy 250 GB-os SSD-n.

„A 250 gigás SSD már kevés neki és nem frissül” – írta a szerencsétlenül járt játékos.

Ami a legérdekesebb ebben, hogy miközben a fejlesztők már elmagyarázták, hogy mi ennek az oka, a konzolosok lehetőséget kaptak arra, hogy eltávolítsák a játék egyes tartalmait. Például a kampányt, vagy épp a multiplayert, ha éppen csak a Warzone érdekli őket. Ezzel helyet szabadíthatnak fel.

Ha viszont PC-n minden egyes rész telepítve van, a játék óriásira duzzad. A 6. évad elindulása nem csak új tartalmakat hozott (pl. a metrót), de bekerült egy olyan játékmód is, ami sokáig csak PS4-en volt elérhető. Talán a Survivor játékmód is tehet a mostani jelenségről. A Battle.net felhasználók nem olyan szerencsések, hogy el tudnának távolítani bizonyos részeket a merevlemezről.

Vajon hová fajulhat ez még? Nálad mennyi helyet foglal a játék?

https://www.facebook.com/groups/warzonehungary/

×