Ismét felpezsdíti a kompetitív érát az Epic Games. Jön a Daredevil Cup, ahol az indulók akár meg is nyerhetik maguknak a Fenegyerek Outfitjét.

Daredevil egy sokak által kedvelt Marvel képregényhős. A kétezres évek elején Ben Afflec főszereplésével film is készült a karakterről. Majd később a Netflix dédelgetésében sorozat formájában is feldolgozták Matt Murdock sztoriját, s igazából ekkor lett igazán felkapott hős.

Most a Fortnite-univerzum is tárt karokkal várja, a v14.30-as ciklussal szinte biztos, hogy bekerül a forrásfájlok közé. Ráadásul ezt már nem kell pletykaként kezelni, az Epic Games hivatalosan bejelentette a hős érkezését.

 

Olyannyira, hogy egy teljesen új versenyszériát húztak fel köré, aminek keretein belül meg is szerezhetjük magunknak Daredevilt, ha ügyesek vagyunk. Európában a legjobb 800 induló (csapat) fogja megkapni korai hozzáférésként a skint.

Ez azt jelenti, hogy nem lesz verseny exkluzív az Outfit, viszont a kiválóan teljesítők ingyen, pár nappal korábban juthatnak hozzá, mint azok, akik majd az Item Shopból váltják ki.

A Daredevil Cup október 14-én kerül megrendezésre, s meglepő módon nem a standard Battle Royale, hanem a Marvel Knockout LTM-ben. Három fős csapatok indulhatnak.

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×