Szivárgások szerint még legalább két évig marad az iPhone-ok kijelzőjébe belógó szenzorsáv. Ilyen lesz az iPhone 12 sorozat esetében is.

A jó öreg szenzorsáv az iPhone kijelzők felső részén arra szolgál, hogy ott kapjon helyet a selfie-kamera és az egyéb érzékelők. Az utóbbi három évben ez megszokott rész volt az iPhone felhasználók körében, ám az utóbbi időben egyre több kritika érte, mivel az Apple nem vált. Úgy tűnik, egy darabig nem is fog.

Az Ice Universe értesülései szerint a sáv (notch) még legalább két évig marad.

Legalábbis az biztos, hogy az iPhone 12 modellek esetében még marad a fent említett sáv, sőt a 2021 őszére várható 13-as széria is megtartja majd. Ezt annak ellenére, hogy egyes (Android) gyártók már teljesen más megoldásokat találtak ki, sőt egyre többen próbálkoznak a kijelző alá rejtett kamerával is.

A sávról egyébként megoszlanak a vélemények. Egyes hangok szerint ideje váltani, míg mások szerint a többi technológia még nem elég stabil ahhoz, hogy az Apple bevezesse. Nos, pár évük még lesz ezen gondolkozni. Az iPhone 12 széria október 13-án jelenik meg.

Neked mennyire jön be a szenzorsáv?

https://www.facebook.com/groups/1737295806551859

×