Lerántották a leplet az OTW első csapatáról. A játékosok este 7 órától elérhetőek majd a csomagokban. Ezen a héten többek között Werner és Bale is nyitható.

Ma már hivatalosan is mindenki számára elérhető a játék, ami annyit jelent, hogy indulhat a FIFA 21 első promóciója. Ahogy lenni szokott, idén is a nyár legnagyobb igazolásai egy speciális fejlődő kártyát kapnak, melyek az év során tovább erősödhetnek. Ez a Ones To Watch, röviden OTW promóció.

Idén a hagyományokkal ellentétben két csapatot mutat be az EA. Az első hét csapatáról már le is rántották a leplet.

A keretben olyan nevek szerepelnek, mint Suárez, Werner, a frissen igazolt Alex Telles, valamint Partey. Ezenkívül Bale és Allan is bontható a csomagokból, de ne feledkezzünk meg Hakimi és Ödegaard lapjáról se.

Mitől függ az OTW csomag tartalma?

Ez még csak az első hét csapata, ami az Ultimate Edition előrendelőinek különösen fontos, ugyanis minden augusztus 14. előtti előrendelés mellé garantált OTW csomag járt. A csomagunk tartalma az adott hét OTW kínálatától függ. Ha ebből a hétből szeretnénk választani, akkor ma 19 órától egészen jövőhét péntek este 7 óráig kell kibontanunk a csomagot. Ha megvárnánk a második hét tartalmát, akkor október 14-ig várnunk kell, ugyanis akkor leplezik le a második hét csapatát, amiben valószínűleg Sané is szerepelni fog.

Az első és második hét után lesz egy közös hét is, amikor mind a két hét csapatából bonthatunk játékost. Az Ultimate Edition előrendelői tehát ezek közül az opciók közül választhatnak. Én szerintem megvárom legalább a második csapat bejelentését.

Deadline Day csomag

Azok, akik holnap reggel 8 óráig bejelentkeznek a játékba, egy speciális Deadline Day csomaggal gazdagodnak. A pakkban egy OTW Loan Itemet, valamint egy Untradable TOTW lapot találunk. A csomagot Október 16-án kapjuk meg és a TOTW lap a bontás hetén éppen aktuális Team of The Week játékosaiból kerülhet ki.

OTW szavazások

A promóció mellé SBC is szokott társulni. A héten, aki bejelentkezett a WebApp-ba, vagy a játékba egy loan itemet kapott, ahol Thiago Silva és David Silva közül választhatott egy játékost. A győztes speciális OTW lappal gazdagodik, aki valószínűleg SBC formájában érkezik a játékba.

Rajtuk kívül az MLS-be igazoló Matuidi és Higuaín közül is választhatunk egy játékost, akik szintén OTW kártyával bővítik repertoárjukat. Ezt a szavazást Twitteren tette közzé az EA:

A játékosokra este 7-ig lehet szavazni, de Matuidi elég fölényesen vezet.  Az OTW játékosok és a csomagok este 7 órától nyithatók.

Te ki nyitod ma este az OTW pakkodat?

https://www.facebook.com/groups/323785864438538

×