A League of Legends, a VALORANT, na meg úgy általánosságban a Riot Games csapatának egyik legrangidősebb fejlesztője hagyja ott a céget.

A League of Legends szűkös fejlesztőcsapatának tagjaként ismerhette meg a közösség Ryan „Morello” Scottot. Az elmúlt tíz év során számtalan karakter fejlesztésében segített, majd pedig a VALORANT fejlesztéséből is kivette a részét. Mostanában már vezető pozícióban számítottak szakértelmére, ám most úgy tűnik, hogy ez a történet itt megszakad. A Riot egyik legrégebbi bástyája elköszönt a cégtől.

A váltás nem összeférhetetlenségből fakadt, Morello a búcsúposztjában leírta, hogy kapott egy visszautasíthatatlan ajánlatot. A részletekről még nem számolt be, de úgy nyilatkozott, hogy ez volt az egyetlen olyan eshetőség, ami végeredményben motiválni tudta őt a váltásban.

A „szakítás” tehát jó hangulatban telik, a fejlesztő és a Riot valószínűleg megtartja a jó kapcsolatot egymással. A LoL játékosok számára pedig sosem fog végérvényesen eltűnni Riot Morello, ugyanis hozzá köthető a játék egyik legkedveltebb AP tárgya, a Morellonomicon.

https://www.facebook.com/groups/lolhungary/

×