Egy Youtube videóban összehasonlították a Need for Speed: Hot Pursuit eredeti és Remastered verzióját. Elenyésző a különbség.

Ahogy a napokban arról beszámoltunk nektek, közeleg a Need for Speed: Hot Pursuit Remastered megjelenése. A játék november 6-án jelenik meg, és elérhető lesz a Steam és az Origin felületén is, a Nintendo Switch tulajoknak viszont kicsit tovább, november 13-áig kell majd várniuk. Emellé az EA nemrég a rendszerkövetelményt is mellékelte, amiből jól látszik, hogy még az ajánlott gépigény sem igazán fogja megterhelni a gépünket. Talán van ennek oka.

Egy youtube videó alapján ugyanis az eredeti PC-s verzió és a Remastered nem sokban különbözik grafikailag.

 

Természetesen a Remastered változattal kapcsolatban minden Need For Speed rajongói arra számít, hogy a 10 éve megjelent játék minimum next gen grafikával érkezik. Nos, ha lehet hinni az alábbi összehasonlító videónak, akkor a fejlesztők nem sokat dolgoztak rajra. Persze az Xbox 360 verzióhoz képest látunk javulást.

Némi grafikai különbség azért látható, ám nem számottevő. Ezen kívül fontos megemlíteni, hogy természetesen a képkocka-sebesség és a felbontás jóval nagyobb lett az Xbox 360 verzióhoz képest. További előny a PC-sek számára, hogy a Remastered tartalmaz minden kiadott DLC-t, illetve a multi végre teljesen cross-platfrom élményt nyújt majd. Ez azt jelenti, hogy a PC, az Xbox One, a PlayStation 4 és a Switch felhasználók is együtt játszhatnak.

Egyelőre azonban a rajongók egy bizonyos része nincs különösképpen elragadtatva, az igazi gyűjtők viszont közben esélyt kapnak arra, hogy az eredeti játék minden részét együtt élvezzék 2020-ban is.

Szerinted szebb lett a Need for Speed: Hot Pursuit?

https://www.facebook.com/groups/1737295806551859

×