Tegnap este végre megérkezett a Price Range Update, és rengeteg játékos került piacra. Aki csapatot akar építeni, annak most érdemes beruháznia.

Ma éjféltől már Magyarországon is pörgethető hivatalosan a FIFA 21. Akik az Ultimate és Champions Editiont rendelték elő, azok ma már ezerrel pörgethetik a Div. Rivals mérkőzéseket. Akinek van elég zsetonja, az még ma zsebeljen be jó pár játékost, mert a Price Range Update rendesen bedöntötte a piacot.

Aki esetleg nem lenne tisztában, hogy mi az a PR Update, annak röviden leírom. Minden játékosnak van egy listázási ára és az adott kártyát csak az árrésen belül adhatjuk el. Nagyon sok játékos megütötte a felső küszöb értékét, ezért a piacról elkezdtek elfogyni ezek a lapok. Timo Werner például maximális áron, 200 ezer zsetonért volt elpasszolható, de mivel a kereskedők tudták, hogy Werner piaci értéke sokkal nagyobb lesz, mint kétszázezer, ezért elkezdtek beraktározni belőle. Tegnap este viszont megérkezett a Price Range Update, és Werner már 200 ezer helyett 350 ezerért is listázható volt.

Rajta kívül Gabriel Jesus, Éder Militao, Klostermann, Depay, Havertz és rengeteg más játékos is elérte a küszöböt. A PR Update után azonban mindenki listázni kezdte a játékosát és a felhalmozott raktárak kiszabadultak. A piac megtelt, az árak pedig beestek. A leleményesek licitálva kezdtek neki először játékosokat beszerezni, a gyorsak pedig snipeolással vadásztak. Potom összegekért lehetett elhalászni egyes kártyákat, hiszen olyan sokat listáztak, hogy szinte lehetetlen volt követni, hogy éppen mi fog történni. Én például Jesús Navast hoztam el 5 ezerért a 10 ezres határ helyett. De nem csak ezekre a játékosokra, hanem az összes lapra nagy hatással volt a Price Range Update.

A piac jelenleg is éledezik, így ha van tartalék zsetonod, ne várj tovább. Most fektess be meta játékosokba, hisz ez a pénz még bőven megtérül.

Ti kikre ruháztatok be a PR Update után?

https://www.facebook.com/groups/323785864438538

×