Egy játékos igen érdekes hibát talált a Call of Duty: Warzone 6. évadában. A játék engedte harcolni, míg a Gulag párbajra várt.

Miután elindult a Call of Duty: Warzone 6. évada, a játékosok máris felfedeztek néhány hibát, ami például megkönnyítette a győzelmet az új metróvonalon. Így tehát mindenkinek egyértelmű az is, hogy az új évad bevezetése nem problémamentes. Most viszont olyan hiba került elő, amit eddig még biztos kevesen láttak.

A Gulag harcra várva főhősünk a pályán találta magát, majd a játék visszateleportálta a Gulagba.

Gulag

Miután valaki meghal a Warzone terepén, a Gulagban találja magát, ahol egy 1v1 harc során lehetőséget kap arra, hogy visszatérjen Verdanskba. Előfordul, hogy a Gulagban picit várakozni kell, míg a játék összedob egy ellenféllel, esélyt adva a visszatérésre.

A 6. frissítést követően a Warzone egyik játékosa viszont mást tapasztalt. Miután SyleathS-TV a Gulagba került, az ottani várakozás helyett a játék visszadobta őt Verdanskba, a metróba, ahol meghalt. Itt úgy folytathatta a játékot, mintha misem történt volna, aztán mikor eljött az ideje a Gulag párbajnak, hősünk ismét ott találta magát.

Game breaking bug! Spawning back into the map between Gulag matches from r/CODWarzone

Talán mondanunk sem kell, hogy amit látunk, az nem szándékos, és egy igen kivételes hiba eredménye. Aki Gulagba kerül, elvileg nem kerülhetne vissza Verdanskba, míg meg nem küzd az ellenfelével. Ráadásul a játékos gyilkolt is közben, ami valószínűleg nagyon meglepte azokat, akik korábban megölték őt. Szóval még igazságtalan is a dolog.

Egyelőre nem lehet tudni, hogy mi okozta ezt a hibát, de nyilvánvalóan nem természetes, és frusztráló lehet azoknak, akik mondjuk nagy nehezen megölnek valakit.

Valószínűleg amint az Infinity Ward fülébe jut a dolog, javítani fogják. Te találkoztál már ezzel a hibával?

https://www.facebook.com/groups/warzonehungary/

×